Bistro | Work Environment | Library

All roads lead to VATRA 

 

Gândit a fi  o micro-comunitate perpetuă și mobilă, PORTAL Village își are propria Vatră. Așa cum de la începutul lumii, vatra a fost consacrată ca punct central al existenței unui om, familie sau comunitate, la fel și noi astăzi am creat și amplasat un spațiu multifuncțional chiar în centrul incintei, cu o capacitate de 24 locuri, pe două niveluri, parter și mansardă.

vatra

Green Bistro

Our hearth is an excellent Green Bistro, properly arranged and equipped to satisfy the most refined tastes, using recipes and ingredients that bear not only the traditional seal, but also the ecological one. 

Grădina și microferma sunt la început, dar ne asigură resurse curate, iar furnizorii noștri sunt aleși pe criterii de certificare a calității alimentelor. Produsele folosite de noi sunt certificate și provin de la producătorii locali din zonele tradiționale ale județului Sibiu.  

Book the next Experience

vatra

Green Work Enviroment

Vatra noastră este un Green Work Environment inspirațional, destinat activităților de creație, social & business networking, comunicare, ateliere tematice și binefăcătoare..

Book the next Experience

vatra

Green Library

Our hearth is also an oasis of serenity, ideal for study, Green Library. In addition to a very good Internet connection, we provide customers with a valuable collection of carefully selected volumes, designed to contribute to spending time in a way that is as enjoyable and useful as possible.

Book the next Experience

Vatra Green Bistro este un PORTAL către casa arhetipală, în care oamenii intră pentru a se încălzi, pentru a se așeza la masă cu cei dragi, pentru a povesti întâmplările de peste zi sau de peste viață, pentru a-și lecui rănile sau șterge lacrimile, pentru a-și înveseli inima sau pentru a-și primeni întreaga ființa cu o binecuvântată îmbrățișare. 

en_USEnglish